Per Sant Jordi apropa’t a la Rambla del Raval! Hi serem amb el grup “Petjada Jove”

Per Sant Jordi apropa’t a la Rambla del Raval! Hi serem amb el grup “Petjada Jove”

Com cada any, la Rambla del Raval celebrarà la diada de Sant Jordi amb diversos actes. Més de 80 entitats, centres educatius, artistes, associacions, comerciants i veïnats, de la mà de la Fundació Tot Raval, donaran vida a la Rambla del barri, amb el suport de Raval Cultural. Així doncs, s’hi podran trobar paradetes de roses i llibres, com marca la tradició, però també hi haurà tallers infantils i una varietat d’espectacles i propostes que pretenen reflectir la riquesa intercultural del barri.

Durant tot el dia, en la paradeta del Raval Cultural, podreu adquirir el Quadern de Viatge del Raval: un món de cultura. El llibre de Lluïsot constitueix un passeig ben entretingut pel barri, amb la mirada única i singular que l’il·lustrador presenta a través dels seus dibuixos. En el mateix estand, es mostrarà el procés d’elaboració del llibre en forma d’exposició, amb còpies dels originals. L’autor, a més, signarà exemplars entre les 6 i les 7 de la tarda. Posteriorment, el ninotaire conduirà un taller de Sketch-crawl, un recorregut pel barri en què ensenyarà a dibuixar i mostrarà alguns dels seus secrets. Tots els interessats en participar-hi podran inscriure’s al llarg de tot el dia en la paradeta del Raval Cultural.

D’entre totes les actuacions programades en els dos escenaris instal·lats a la Rambla del Raval, cal destacar les del Cor Mon Raval, el Cor Raval Evolution o la de la Coral de l’Escola Labouré. Els bastoners i la batucada els acompanyaran en les seves actuacions, en una jornada d’allò més especial. Al mateix temps, diferents formacions de l’Escola de Músics i de l’Associació d’Alumnes del Taller de Músics també hi posaran les seves melodies. També es duran a terme lectures de textos, contacontes i hi haurà un club de lectura. Una de les propostes més interessants de la diada de Sant Jordi ravalera serà el mercat d’intercanvi de llibres (al CNL de Barcelona). Els visitants podran canviar llibres ja llegits i emportar-se’n d’altres.

Podeu consultar tot el programa d’activitats a la web de la Fundació Tot Raval.  La imatge del cartell d’enguany, que vesteix tot el programa d’actes, l’han dissenyada alumnes de l’INS Miquel Tarradell i Milà i Fontanals.
El grup de voluntariat local de l'SCI, "Petjada Jove", serà a la Rambla del raval, a partir de les 17h, presentant el seu projecte a través d'un taller intercultural de creació col·lectiva d'històries.

En aquesta pàgina trobareu més informació sobre els actes que es duran a terme durant tot el dia a la 

Us hi esperem a tots i totes!