URGENT! Places per a EVS a Jordània!

URGENT! Places per a EVS a Jordània!
I-dare a Jordània ofereixen places d'EVS a voluntaris i voluntàries catalanes! Si esteu interessats en alguns dels projectes heu d'enviar el vostre currículum i la carta de motivació el més aviat possible a suds@sci-cat.org!
Dates: Novembre 2015 – Abril 2016 (6 mesos)

Entitat d'acollida: I-Dare

Lloc: Amman, la majoria d’activitats tindran lloc a l’oficina d’I-dare, situada a la capital de Jordània, tot I que puntualment es duran a terme projectes a altres indrets del país.

Allotjament:  L'apartament està situat a Amman, en un barri amb diversos serveis com ara supermercat, perruqueria, hospital, farmàcia, restaurant, fleca i botigues de verdures i fruites. A més, està ben connectat a través del transport públic i a 2 km de distància de l'oficina (a peu de 15-20 minuts). L’apartament  té 5 habitacions.

Número de voluntaris: 3 (d'entre 18 i 30 anys)

Objectius:
1. Apoderar a joves catalans i jordans a través d’espais de co-treball que els permetin desenvolupar les seves idees socials i transformar-les en projectes reals en un context multicultural .
2. Apoderar joves de la regió Euromed , facilitant la seva participació activa en tots els àmbits de la vida (en particular dimensió econòmica ) .
3. Promoure l'aprenentatge intercultural entre la joventut.
4. Proporcionar l'espai per a què els joves puguin obtenir / millorar els coneixements, habilitats i actituds necessàries per tal d’accedir al món laboral en les diferents àrees del país.

Descripció del programa:
I – Dare té un programa dedicat als joves d’entre 18-35 anys d'edat. És un espai de coworking,  l'objectiu del qual és facilitar que els i les joves puguin desenvolupant les seves idees i treballar en les seves iniciatives . Tot això és compatible amb un programa de capacitació per als i les joves que es basarà en uns 15 temes identificats que poden millorar les habilitats, el coneixement i l'actitud de la Joventut.

Tasques:

  • Administració i gestió de “Daring Youth Hub”.
  • Activitats i participació amb els usuaris
  • Promoció del programa a través de les xarxes socials
  • Promoció del programa a través de peces audiovisuals
  • Organització d’esdeveniments.
Més informació:

Despeses
Pis
Altres

Si esteu interessats o interessades en aquest projecte envieu-nos un correu amb el vostre cv i una carta de motivació, tot en anglès a: suds@sci-cat.org