Posposem la festa de celebració del 35è aniversari de l’SCI Catalunya

Posposem la festa de celebració del 35è aniversari de l’SCI Catalunya

L'escenari polític i de vulneració de drets que estem patint ens fa voler estar al carrer juntes defensant drets i contra la repressió. L'aniversari el celebrarem durant el mes de desembre. Estigueu atentes a la nova convocatòria!

Com bé sabeu, aquest dissabte 28/10/2017 estava prevista la festa de celebració del 35è aniversari de l'SCI Catalunya. Un grup de voluntàries, la junta i l'equip fa mesos que treballen de valent per a preparar-ho tot per a que aquest dissabte poguéssim gaudir d'una retrobada de les "noves i velles glòries" que conformen l'SCI.

Paral·lelament, fa més d'un mes que vivim un dia a dia intens, marcat per la repressió del govern de l'estat espanyol cap a la societat civil i les institucions catalanes en el marc del referèndum i del procés d'independència. El món associatiu està vivint reunions urgents i comunicacions internes intenses dia a dia i l'SCI no n'és una excepció.

Aquesta setmana es preveu intensa i moguda: l'aplicació de l'article 155, la possible declaració d'independència, la possible repressió, i tota la incertesa que aquests moments suposen, fan que l'escenari en què havíem previst celebrar el 35è aniversari de l'SCI canviï.

Ens imaginàvem el dissabte com un dia per poder retrobar-nos, debatre de temes clau, recordar la feina feta, aprendre juntes pel futur i celebrar que seguim actives per la pau i la justícia global.

I justament com que ens imaginem actives per la pau i la justícia global, se'ns fa difícil aïllar-nos de la realitat que estem vivint i celebrar el nostre 35è aniversari, fora del que probablement hi haurà al carrer aquest cap de setmana: gent reclamant que no es segueixin vulnerant i reprimint els nostres drets.

Per aquest motiu, tot i que ens ha costat molt de decidir, posposem la festa del 35è aniversari de l'SCI Catalunya per al proper mes de desembre. Així que tinguem nova data i context us farem arribar de nou la invitació.

Per altra banda, si bé tot és molt incert, si hi ha repressió, nosaltres cridarem a la mobilització i ens agradaria molt aprofitar que és un dia que les persones properes a l'SCI ens havíem guardat per l'aniversari, per, enlloc de celebrar plegades, mobilitzar-nos plegades! Així doncs, per totes aquelles que ho vulgueu, en cas que es convoquin mobilitzacions, farem una crida amb un punt de trobada conjunt.

No voldríem finalitzar la comunicació sense agrair la comprensió de totes aquelles persones que havíem convidat a participar de l'aniversari: ponents, talleristes, càtering, músics, les persones que ens han cedit l'espai del Palau Alòs i el Casal del Pou de la Figuera, i excusar-nos pels inconvenients que aquest canvi pugui suposar. I per suposat agrair-vos també a totes les persones properes a l'SCI la comprensió de la decisió.

Junta de l'SCI