Presentació del llibre Migrar i Resistir

Presentació del llibre Migrar i Resistir

El grup local Entre[Terres] organitza la presentació del llibre ‘Migrar i Resistir’ amb la presència de l’autora el 9 de juny a l’Ateneu del Raval

El grup local Entre[Terres] organitzem la presentació del llibre ‘Migrar i Resistir. Històries de l’últim èxode a Europa’, de l’escriptora Mònica Parra Ràfols, editat per l’editorial Descontrol. El llibre, escrit en primera persona, narra l’experiència de la Mònica, una dona que comença fotografiant, documentant i denunciant la situació que pateixen els que arriben i que acaba fent de voluntària en diferents camps de refugiats.

La presentació tindrà lloc el dimecres 9 de juny a les 19:00 h a l’Ateneu del Raval i comptarà amb la presència de Mònica Parra, autora del llibre, i Yolanda Babiloni, activista en temes de migració/refugi i del poble palestí. 

Respectarem totes les mesures Anti-Covid19: mans, mascareta, gel i distància. Inscriu-te en aquest formulari!

Què és el grup Entre[terres]?

Som un grup local de l’SCI Catalunya que treballem les migracions a la mediterrània. Impartim tallers en espais d’educació tant formal com no formal a partir de la guia educativa elaborada conjuntament amb Stop Maremortum i Eduxarxa. L’objectiu de la guia és dotar d’eines els espais educatius per tal d’abordar la temàtica de les migracions i el refugi amb infants i joves, des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social per la justícia global. Aprofitarem l’acte per presentar la guia Entre[terres], que ha estat actualitzada recentment. No t’ho perdis!

Activitat emmarcada en les accions de l’SCI pel Dia Mundial de les persones Refugiades.