PSCC a Palestina, un camp de treball per a qui vol anar més enllà

PSCC a Palestina, un camp de treball per a qui vol anar més enllà

Busquem persones amb un coneixement profund del conflicte a Palestina, que ja hagi estat voluntari a països empobrits, amb coneixement de l'SCI i amb ganes d'aprendre i formar-se!L' Experimental workcamp with PSCC és, com el seu nom indica, un camp de voluntariat nou i experimental. Està organitzat pel Popular Struggle Coordination Committee, organització formada per comités d'arreu dels territoris palestins que lluiten contra l'ocupació israeliana a través de manifestacions, vagues i campanyes de promoció del BDS, entre d'altres.

El camp de voluntariat tindrà lloc del 17 al 31 d'agost, i està dividit en dues parts, una més de treball agrícola i l'altra de reconstrucció d'un casal cultural i d'organització d'activitats. Per a poder-hi participar cal complir uns requisits de coneixement del context palestí, de participació en altres voluntariats en països enpobrits i de ganes i capacitat per a formar-se en el tema. 

Si creieu que responeu a aquest perfil i teniu ganes de viure una experiència nova no dubteu en escriure'ns i enviar-nos una carta de motivació a: voluntariat@sci-cat.org

Més información aquí!