Què fas de l’1 al 12 de Juny? Tenim dues places gratuïtes per a un camp a La Vall de Boí!

Què fas de l’1 al 12 de Juny? Tenim dues places gratuïtes per a un camp a La Vall de Boí!

Oferim dues places gratuïtes per al camp de voluntariat "Bringing color to Vall de Boi", que tindrà lloc de l'1 al 12 de juny al poble de Llesp. Durant el camp es treballarà en tasques de rehabilitació i adaptació de la casa de colònies que l'Associació Alba té al Pirineu, per tal que els i les joves amb diversitat funcional puguin gaudir del seu lleure allà. 

El Camp de Voluntariat "Bringing color to Vall de Boi" està organitzat per l'Associació Alba, una entitat de Tàrrega, fundada el 1975 per iniciativa d'un grup de pares amb nens amb necessitats educatives especials. Per tal de garantir un lleure adpatat als infants i joves amb diversitat funcional, l'Associació Alba té una casa de colònies a Llesp (Vai de Boi), què és on tindrà lloc el camp de voluntariat.

Per tal d'acabar d'adaptar la casa a tots els infants i joves als quals dóna servei l'Associació, cal dur a terme certews tasques de construcció. Principalment, els i les voluntàries treballaran:

• Construir una passarel.la per permetre un accés més còmode fins la piscina amb cadira de rodes.
• Pintar la façana exterior de la casa de colònies.
• Arreglar la balla exterior.
• Pintar interiors.
• Reparar algunes portes i finestres.

El camp de voluntariat tindrà lloc de l'1 al 12 de juny, i comptarà amb la presència de voluntaris i voluntàries internacionals!

Si no et vols perdre aquesta experiència, no t'ho pensis més! Escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org explicant-nos la teva motivació abans del 27 de Maig!

La participació serà gratuïta per a les dues primeres persones que ens escriguin! Només s'hauran de costejar el transport fins a Pont de Suert!

Us hi esperem!