Que no se t’escapi el tren! Fes un EVS!

Que no se t’escapi el tren! Fes un EVS!

El proper 14 de febrer compartim experiències de l’EVS, un projecte que només pots fer una vegada a la vida!

A l’SCI promovem el voluntariat com a eina de transformació i construcció de pau a través dels camps de voluntariat i els voluntariats de llarga durada. El proper 14 de febrer farem una xerrada per explicar el Servei de Voluntariat Europeu, projectes de mitja i llarga durada que tenen lloc a països del continent europeu. Aquest cop, però, ho farem a través i amb l’ajuda d’altres voluntàries que ja han viscut l’experiència i que ens donaran consells i idees per començar a buscar el vostre projecte.A la trobada explicarem tot el procés de cerca i d’inscripció als projectes, així com els requisits i condicions per participar-hi. No t’ho perdis, l’EVS només es pot fer una vegada a la vida!

Dimecres 14 de febrer
Que no se t’escapi el tren! fes un EVS
A les 18:30h a La Vaqueria de l’SCI (c. del Carme, 95. Baixos 2a.)

Tindrem pica-pica i música per amenitzar la trobada!

* L’European Voluntary Service (EVS), o Servei de Voluntariat Europeu (SVE), és un projecte de voluntariat internacional de mitja o llarga durada subvencionat pel programa Erasmus Plus de la Comissió Europea. Un EVS es desenvolupa en un estat diferent al país de residència, no té afany de lucre ni està remunerat, tot i que està subvencionat. Un EVS aporta valor afegit a la col·lectivitat local i suposa una important experiència personal per la persona voluntària. Hi ha projectes d’àmbits molt diversos com la promoció del voluntariat, suport en campanyes pel medi ambient, l’animació d’infants, joves o gent gran… i normalment es desenvolupa entre 6 i 12 mesos, tot i que se’n poden trobar de menys durada.

Si tens entre 18 i 30 anys pots buscar la teva organització d’acollida i nosaltres serem la teva organització d’enviament. Només cal que trobis el teu projecte entre les diferents opcions, visquis la teva experiència i tornis per explicar-ho!

Si tens dubtes, pots escriure’ns a longterm@sci-cat.org.