Repensem el futur de l’SCI: l’auge del feixisme i l’extrema dreta

Repensem el futur de l’SCI: l’auge del feixisme i l’extrema dreta

Al segon debat obert del Marc Estratègic 2022-2025 parlarem de l’auge del feixisme i l’extrema dreta (Online). Vine a repensar el futur de l’SCI el pròxim 16 de febrer!

El Marc Estratègic és el full de ruta que seguirà l’entitat durant els quatre anys vinents (2022-2025), ja que situa els eixos sobre els quals voldrem prioritzar la nostra tasca i quins objectius ens plantegem pel futur. És un document molt important per l’SCI i per això necessitem que la veu de l’entitat, les voluntàries, participin del procés per crear-lo. Aquest procés participatiu va començar amb el primer debat obert sobre mobilitat internacional i medi ambient i seguirà el dimarts 16 de febrer. En aquesta segona conversa parlarem sobre l’auge del feixisme i l’extrema dreta.

Ja fa uns anys que veiem com les formacions d’extrema dreta entren amb força a institucions polítiques d’arreu del món. A banda, la violència de moviments de l’ultradreta contra dones, col·lectiu LGBTI+, persones migrades i altres subjectes vulnerabilitzats creix cada dia als nostres carrers emparada en la consolidació de discursos d’odi. Què hi tenim a dir com a SCI? Com apliquem un discurs antifeixista a l’entitat? La nostra tasca es pot canalitzar en aquest sentit?

Si vols participar en el debat, inscriu-te al següent formulari abans del dia 16 de febrer.

Tu fas l’SCI, t’hi esperem!

Data: dimarts 16 de febrer
Horari: de 18 a 19:30h
La farem per Zoom!

Aquí podeu consultar el Marc Estratègic actual del 2018-2021 per fer-vos-en una idea.