Repensem el futur de l’SCI: Mobilitat internacional i medi ambient

Repensem el futur de l’SCI: Mobilitat internacional i medi ambient

Al primer debat obert del Marc Estratègic 2022-2025 parlarem de mobilitat internacional i medi ambient (Online). Vine a repensar el futur de l’SCI el proper 26 de gener!

El Marc Estratègic és el full de ruta que seguirà l’entitat durant els quatre anys vinents (2022-2025), ja que situa els eixos sobre els quals voldrem prioritzar la nostra tasca i quins objectius ens plantegem pel futur. És un document molt important per l’SCI i per això necessitem que la veu de l’entitat, les voluntàries, participin del procés per crear-lo. Aquest procés és participatiu i començarà el dimarts 26 de gener amb el primer debat obert, en el qual parlarem de mobilitat internacional i medi ambient.

La tasca de l’SCI es basa principalment en els camps de voluntariat internacional, així com els seminaris i altres trobades que requereixen mobilitat. És ben sabut, però, que els desplaçaments internacionals suposen una petjada ecològica molt nociva pel medi ambient. Tot i suggerir alternatives menys contaminants que els avions, aquest segueix sent el principal mitjà de transport per accedir als camps. En el moment actual, en què no podem desplaçar-nos per una força major, potser ens toca repensar el futur de la mobilitat internacional. Com podem trobar l’equilibri?

Si vols participar en el debat, inscriu-te al següent formulari abans del dia 26 de gener.

Tu fas l’SCI, t’hi esperem!

Data: dimarts 26 de gener
Horari: de 18:30 h a 20 h
La farem per Zoom!

Aquí podeu consultar el Marc Estratègic actual del 2018-2021 per fer-vos-en una idea.