Retalls de voluntariat: Concurs de relats curts de l’SCI

Retalls de voluntariat: Concurs de relats curts de l’SCI

Llancem el primer Concurs de relats sobre voluntariat de l’SCI Catalunya! Pots participar-hi fins el 24 d’abril

Inicialment l’havíem pensat com una activitat per celebrar per Sant Jordi, però degut les circumstàncies la reformulem com a proposta per la quarentena i ampliem el plaç per participar! Ja que pel moment hem d’assumir la responsabilitat col·lectiva de quedar-nos a casa, us proposem viure el voluntariat internacional des del sofà de casa!

Les experiències de voluntariat es poden explicar de moltes maneres, fent un article, gravant un vídeo per a l’instagram, fent fotografies… aquesta vegada us proposem treure l’esperit literari que porteu dins i escriure un relat! Potser la vostra experiència us pot inspirar, però no cal que sigui una història real, pot ser inventada! Deixeu fluir la imaginació!

Us animeu a provar el repte? Llegiu les bases a continuació i participeu-hi!

Bases:

  • L’SCI convoca el primer concurs de relats curts de voluntariat, on premiarà els tres relats escollits i en difondrà la resta de seleccionats.
  • Els relats han de respondre a la temàtica de “VOLUNTARIAT”, tot i no ser necessari que hi aparegui directament aquesta paraula.
  • El relat ha de tenir una extensió màxima de 450 paraules, inclòs el títol.
  • No es valoraran relats amb referències racistes, masclistes, xenòfobes o que faltin al respecte a qualsevol persona o grup de persones.
  • L’enviament s’haurà de fer en format word (pot ser open office) per correu electrònic a l’adreça comunicacio@scicat.org abans del 24 d’abril del 2020.
  • El premi consistirà en la participació gratuïta a un camp de treball internacional (1er premi per quan hagi passat la crisi del covid-19) i altres obsequis literaris (2n i 3r premi).
  • El jurat estarà format per voluntàries i membres de la junta de l’SCI Catalunya i persones properes del món literari
  • Els relats poden estar escrits en català, castellà o anglès. Si està en un altre idioma es pot presentar en la seva versió traduïda en qualsevol de les tres llengües.