Retrobada i sopar d’estiu de l’SCI

Retrobada i sopar d’estiu de l’SCI

Després de mesos de contacte online entre sòcies i activistes de l’SCI, us proposem una retrobada presencial a Barcelona l’ 1 de juliol, abans de les vacances d’estiu!

Han estat 3 mesos difícils i estranys, en que algunes hem pogut compartir espais de debat, formacions i trobades online, però amb d’altres no ha estat possible. Els grups locals han estat més actius que mai fent reunions i espais de cures, la junta, recent formada, encara no ha tingut l’oportunitat de fer cap reunió presencial, i l’equip just comença a tornar a l’oficina.

Cada estiu celebrem el sopar de comiat abans de les vacances, i no volem que aquest sigui una excepció. Tenim moltes ganes de la RETROBADA!

Per adaptar-nos a les mesures i per a que tothom estigui còmode, hem hagut de tenir en compte a algunes coses.

La retrobada serà a l’espai alliberat del barri del Raval La Bartola, situada al carrer de Sant Bartomeu, 5. Es tracta d’un espai obert, amb suficient espai per a un aforament de 30 persones (caldrà inscripció prèvia).

La trobada comptarà amb un espai de cures, lúdic i també de cohesió! Nosaltres portem la beguda i tu el menjar de carmanyola individual (cal que portis els teus propis coberts i got). També cal portar mascareta i venir amb les mans ben netes!

Dimecres 1 de juliol 
A l’espai La Bartola (del barri del Raval)
Carrer de Sant Bartomeu, 5
A partir de les 18h!
Inscriu-te al formulari d’inscripció, ja que l’aforament màxim serà de 30 persones.

La proposta de retrobada que us fem és:
18-19:30h espai de cures i lúdic
19:30-20h lectura dels relats guanyadors del concurs “Retalls de voluntariat”
20-22h sopar de carmanyola (Nosaltres posem la beguda, tu el got, els coberts i la carmanyola!). Si tens algun dubte, contacta’ns a participacio@scicat.org.

Fins aviat!!