Rutes Migrarratives als barris del Raval i Sant Gervasi – Galvany

Rutes Migrarratives als barris del Raval i Sant Gervasi – Galvany

Durant el mes de maig, alumnes de l’Institut Consell de Cent i de l’Institut Montserrat han dissenyat rutes pels barris del Raval i Sant Gervasi – Galvany dins el projecte Migrarratives

El projecte Migrarratives arriba al seu final amb les dues rutes dissenyades per l’alumnat de l’Institut Consell de Cent i de l’Institut Montserrat. Les rutes han estat pels barris del Raval i Sant Gervasi – Galvany, respectivament.

Per a fer aquest disseny al Raval, han conegut projectes com Top Manta , l’Àgora Juan Andrés Benítez i espais públics com la Plaça d’Idrissa Diallo i el Monument a Colón.

A Sant Gervasi – Galvany ho han treballat diverses temàtiques i, com la pluja no ha parat, han canviat els carrers per l’aula. El debat s’ha centrat en temes com la migració, els drets humans o la colonització. S’ha presentat com una oportunitat per a l’alumnat i les diverses organitzacions per a intercanviar coneixements i mirades. En la sessió han estat presents els companys de Sarrià-Sant Gervasi Refugi i Fundació Putxet.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb Nexes interculurals i el grup local de l’SCI Entreterres.