SCI denúncia el genocidi a Gaza per part de l’Estat d’Israel

SCI denúncia el genocidi a Gaza per part de l’Estat d’Israel
                     

Fem una crida a tot@s els/les voluntari@s i soci@s a assistir a les concentracions i manifestacions de denúncia del genocidi a Gaza per part de l’Estat d’Israel.
Ninguna raó justifica l’ús de la violència. Fem una crida per la pau i per a l’exercici del diàleg en la resolució dels conflictes. No podem permetre una vegada més que l’Estat d’Israel actuï per damunt del dret internacional. Com a part de la societat civil, demanem a la comunitat internacional que actuï amb coherència amb els convenis internacionals.

Concentració (cadena humana) 2 de Gener, 19 hores, Plaça Sant Jaume.
Manifestació 10 de Gener, 17 hores, Plaça Universitat.
Propera reunió d’organitzacions de la societat civil: 2 de Gener a les 20:30 al local de Sodepau i de la Plataforma Aturem la Guerra (Pg. Del Crèdit, 7 pral, Barcelona)

Per a mobilitzacions a altres parts del territori català podeu consultar les convocatòries a la web: http://www.palestina.cat

En cas que l’exèrcit israelià entri amb els tancs a Gaza, hi haurà concentracions d’urgència el mateix dia a les 19 hores als jardinets de Gràcia (a dalt de tot del Passeig de Gràcia).

D’altra banda, emplacem als mitjans de comunicació a no permetre que el setge inhumà sobre Gaza silencii la veu del poble palestí i per això obrim una oficina d’atenció als mitjans de comunicació (veure document).

Finalment fem una crida al conjunt d’organitzacions de la societat civil catalana a adherir-se al Manifest que adjuntem, el qual servirà per demanar la paral•lització de la col•laboració econòmica amb Israel mentre no acabi amb el setge sobre Gaza i no s’enderroqui el Mur de l’Apartheid. (veure  manifest)