L’SCI se suma al manifest de la vaga feminista del 8M

L’SCI se suma al manifest de la vaga feminista del 8M

El proper 8 de març, l’SCI se suma al manifest de la vaga del 8M i fa una crida a les mobilitzacions convocades pel moviment feminista

Un any més, l’SCI se suma al manifest de la vaga feminista del 8M. Des del grup d’activistes de l’Akelarre de l’SCI, es convoca una trobada el divendres 6 de març a les 17h a La Vaqueria per començar a preparar les pancartes. A més, el diumenge 8 de març a les 15h s’ha quedat al mateix lloc per fer els últims retocs als materials i anar totes juntes cap a la manifestació, convocada a les 17h a Plaça Universitat.

Des del 2018 fins enguany, pel 8 de març‚ hem sortit al carrer més d’un milió de persones de tota Catalunya amb la finalitat de denunciar el progressiu enduriment de les condicions de vida i de les violències que patim les dones, lesbianes i trans, en tota la nostra diversitat. La vaga es convoca amb l’objectiu de reivindicar una societat lliure d’opressions, d’explotació i violències masclistes i per visibilitzar les tasques de cures i reproductives que molt sovint recauen en les dones. La vaga també vol visibilitzar tots els eixos d’opressió que es multipliquen quan parlem d’origen, classe, opció sexual, indentitat, etc. És des d’aquí que com a Servei Civil Internacional donem suport i ens sumem com a treballadores, com a cuidadores i com a consumidores i participant de les mobilitzacions al carrer.

Trobareu el manifest complet d’aquest 2020 en aquest enllaç.