L’SCI organitza 3 tallers sobre Justícia Global, migracions i gènere. Inscriu-t’hi!

L’SCI organitza 3 tallers sobre Justícia Global, migracions i gènere. Inscriu-t’hi!

L’SCI, el CJB i el CNJC organitzem 3 tallers sobre Justícia Global, migracions i gènere emmarcats dins el ‘Fòrum Virtual Joves i Clima a la Mediterrània +25’. Inscriu-t’hi!

El ‘Fòrum Virtual Joves i Clima a la Mediterrània +25’ té l’objectiu d’aplegar joves d’entre 16 i 30 anys d’arreu de la Mediterrània per tal de debatre, repensar i desenvolupar conjuntament accions per la crisi ecològica que ens afecta. El fòrum consisteix en una trobada virtual de 3 dies i reunirà organitzacions, entitats, associacions i xarxes dirigides per joves així com joves activistes.

En el marc d’aquest fòrum organitzat per la Generalitat, des del Servei Civil Internacional en col·laboració amb el Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya hem organitzat tres tallers sobre Justícia Global, Migracions, i Gènere. El primer taller estarà dinamitzat per l’ODG i parlarem sobre justícia i deute global (social, ecològic, de cures, etc). També hi haurà un taller sobre perspectiva interseccional a càrrec de l’Etnogràfica i, per acabar, l’SCI farà un taller d’anàlisi de conflictes a partir de la simulació d’una situació real per aterrar tots els conceptes apresos.

Creiem que pot ser del vostre interès i us animem a participar-hi!

Detalls dels tallers

Dimecres 9 de desembre

de 16h a 18h (hora CEST)
Sessió 1: Com ens en sortim d’això? Acords verds per la recuperació post-pandèmia.
Dinamitzada per l’ODG.

Dijous 10 de desembre

de 10h a 12h (hora CEST)
Sessió 2: Privilegi, opressió, resistència: incorporant una perspectiva interseccional.
Dinamitzada per l’Etnogràfica.

de 16h a 18h (hora CEST)
Sessió 3: Taller pràctic: una simulació sobre la construcció de pau.
Dinamitzada per l’SCI Catalunya.