Segona sessió del SoCIal Forum: nutrició i veganisme!

Segona sessió del SoCIal Forum: nutrició i veganisme!
El proper divendres 18 de gener, a les 19h, ens trobem altra vegada per dur a terme la segona sessió del SoCIal Forum, l'Speaking Club de l'SCI. Aquest cop parlarem de nutrició i veganisme, tema proposat pel grup de voluntaris de l'SCI, i visionarem el documental "Making the connection" de Environment Films.
El SoCIal Forum té per objectiu crear un speaking club en anglès obert a tothom centrat en temes socials i d'actualitat. Aquesta activitat de conversa es realitza un divendres al vespre al mes, a l'espai de la Vaqueria, a la seu de l'SCI de Barcelona, i inclou la projecció d'un documental o fragment d'algun vídeo, també en anglès, que introdueix el tema a debatre.

Tal com deia la Judith Gómez, voluntària de l'SCI, "l’objectiu del social forum és mantenir el nostre nivell d’anglès oral sigui quin sigui, ja que tenim en compte que som un grup heterogeni i tothom està convidat a participar". A la primera sessió del SoCIal Forum vam veure un documental sobre consumisme i la mort programada d’alguns aparells electrònics. "Va ser interessant descobrir com coses que semblen fruit de la casualitat (com que se’t trenqui la impressora), estiguin fets expressament", comenta la Judith.

Pel que fa el debat tothom té l’oportunitat de dir la seva mentre el moderador condueix la discussió per tal de promoure diferents punts de vista. La temàtica de les sessions la proposen els voluntaris. Si vols formar part d'aquest grup de voluntaris escriu-nos a voluntariat@sci-cat.org!

No et perdis el proper SoCIal Forum, és divendres 18 a les 19h!