Seminari de memòria història i pau a Verdun! Que no se t’escapi!

Seminari de memòria història i pau a Verdun! Que no se t’escapi!

El seminari té lloc del 12 al 15 de Novembre a Verdun (França), té cobert el transport fins a 150€ i el 100% de l'allotjament i la manutenció!El seminari “Pacifisme des de la Primera Guerra Mundial” forma part del projecte de l’SCI “Memòria més enllà de la retòrica” i es centra, principalment, en la Primera Guerra Mundial i el creixement del moviment pacifista a Europa. Amb ell, l’SCI té com a objectiu promoure una idea madurada i evolucionada de conceptes com pau, antimilitarisme i  no violència.

El seminari tindrà lloc del 12 al 15 de Novembre, a prop de Verdun, capital de la pau, i on va tenir lloc el primer camp de treball de l’SCI.

En ell es volen treballar temes com:
• El moviment pacifista des de 1920 fins a l’actualitat.
• El voluntariat per a la pau. Quin significat té? Podem evitar la guerra com a voluntaris?
• Soldats-heroi vs objectors de consciència.
• Reptes actuals a Europa

Perfil dels participants
El seminari està obert a voluntaris i voluntàries de l’SCI i activistes, així com als membres d’altres organitzacions que treballin la construcció de pau  amb experiència rellevant en el moviment pacifista o alta motivació sobre el tema.

Reemborsament de viatge:
Per als participants procedents de països europeus, les despeses del viatge es podran reemborsar fins a un màxim de 150€. 
Allotjament: El menjar i l’allotjament estaran coberts durant tot el seminari.

Per aplicar envia aquest document a voluntariat@sci-cat.org