Seminari sobre el discurs d’extrema dreta on-line a Budapest

Seminari sobre el discurs d’extrema dreta on-line a Budapest
Últimament estem veient com el discurs de l'odi on-line no para de créixer. Aquesta expressió de l’extrema dreta és, actualment, un dels principals problemes mundials que amenacen la cultura de pau i no violència. És per aquest motiu, que considerem que és un objectiu important, en el nostre pla estratègic, trobar formes no violentes de respondre i deconstruir el discurs de l'odi a Internet .
 
Durant aquest seminari, s’animarà als participants a discutir el per què de l’augment dels moviments d'extrema dreta, a compartir coneixements i habilitats per analitzar el seu discurs i deconstruir-lo , així com a arribar a conèixer els avantatges, possibilitats, riscos i desafiaments de la comunicació en línia i la seguretat en línia .
 
A continuació, buscarem noves eines i missatges a nivell local per tal de promoure la investigació sobre el discurs de l'extrema dreta a nivell local.
 
La sessió d'estudi es durà a terme al Centre Europeu de la Joventut a Budapest del 2 de febrer del 2013 fins al 9 de Febrer del 2014.
  
Per obtenir més informació sobre la Sessió d'Estudi " reACTING to extreme right hate speech online", feu clic a la següent pàgina, que també inclou el formulari de sol · licitud .
 
Si esteu interessats en aquest seminari ompliu el formulari de sol · licitud i envieu-lo a : voluntariat@sci-cat.org abans del 10 de novembre.