SoCIal Forum especial Nadal: Dijous 12 parlem de consumisme!

SoCIal Forum especial Nadal: Dijous 12 parlem de consumisme!

Nadal està aquí al costat, i volem aprofitar aquestes dates per fer un SoCIal Forum especial, on no només passarem un documental sinó que també volem ajudar a reduir el consumisme d'aquests dies a través d'un mercat d'intercanvi!

El SoCIal Forum és un projecte, sorgit dels voluntaris de l'SCI, que té per objectiu crear un speaking club en anglès, obert a tothom, i centrat en temes socials i d'actualitat. La idea és passar un documental o una pel·lícula en anglès sobre temes socials, i a continuació generar un debat sobre el tema també en anglès. D'aquesta manera, es pot desenvolupar un doble aprenentatge lingüístic i social.

Aquest dijous, aprofitant les dates nadalenques, us proposem com a tema de debat el Consumisme. Aquest cop, però, no solament ho farem a través d'un documental, China Blue, sinó que també organitzem un mercat d'intercanvi! Participar és molt fàcil, tan sols heu de dur aquells objectes, roba, joguines, etc. que no utilitzeu i endur-vos tot allò que cregueu us ha de ser útil!

D'altra banda, el documental China Blue està basat en la història de dues treballadores d'una fàbrica de texans situada a prop de la ciutat de Canton. Gravat clandestinament, aquest documental mostra allò que Xina i moltes grans marques ens volen ocultar: com es produeix la roba que comprem. 


El SoCIal Forum "Especial Nadal" tindrà lloc aquest dijous 12 de Desembre, a les 19.30, a la vaqueria de l'SCI-Catalunya (C/ del carme, 95)

Us hi esperem a tots i totes! I no us oblideu de portar material pel mercat dintercanvi!