#SomBaseSocial: Participa al procés de diagnosi de l’SCI!

#SomBaseSocial: Participa al procés de diagnosi de l’SCI!

Fa un temps que a l'SCI no paren de sorgir les mateixes preguntes. Qui forma part de la base social de l'SCI? Quina implicació vol i pot tenir en el dia a dia de l'entitat? Què necessita de l'SCI? Ens ajudes a desxifrar-ho?

Per saber tot això hem creat un procés de diagnosi de l’estat de la base social que consta d’un formulari i d’un taller que farem amb cada grup local d’activistes. El qüestionari està pensat per poder recollir a nivell individual les trajectòries, perfils, inquietuds, vivències, necessitats, interessos i reflexions, de les persones que conformen la base social.

El qüestionari el poden respondre totes aquelles persones que participen de forma continuada a l’SCI en els grups locals, assistint a les assemblees i activitats, però també per a totes aquelles que en algun moment vau fer un camp de voluntariat, voluntariat de llarga durada, seminaris o alguna activitat concreta. Ens ajudarà molt també conèixer l’opinió de les entitats acollidores de camps de voluntariat i també d’aquelles persones que heu coordinat camps i intercanvis! També volem conèixer les experiències de les més veteranes i de les que ja no participeu tan activament. Volem saber què haguéssiu necessitat per continuar actives i què esperàveu de l’SCI i en el seu moment no vau trobar.

Volem fer de l’SCI un espai més inclusiu i participatiu i necessitem el teu suport!!

A continuació pots respondre el formulari (abans del 27 de maig).