Vine al sopar d’estiu de l’SCI 2021!

Vine al sopar d’estiu de l’SCI 2021!

El proper 18 de juny a Barcelona ens trobarem les activistes, sòcies, voluntàries i gent propera a l’SCI que vulguem compartir-nos i passar una estona bonica!

Ja tornem a tenir aquí la trobada d’activistes d’estiu, la trobada més fresqueta de l’any! Aquesta és una activitat on totes les persones properes a la familieta de l’SCI ens trobem per tancar el curs, cuidar-nos i donar la benvinguda a les activitats de l’estiu!

Tenim una vesprada ben pleneta: començarem amb dinàmiques proposades des de la base social i els grups locals, ens coneixerem, llegirem els relats guanyadors del concurs “Retalls de voluntariat”, ens intercanviarem fotografies i soparem juntes! Tot això, a més d’alguna sorpresa… T’ho perdràs?

Info pràctica

Dia: divendres 18 de juny
Horari: De 18 a 23:30 h
Lloc: La Vaqueria de l’SCI (Carrer del Carme, 95. BCN)
Cal inscripció prèvia. Omple el formulari abans del 16 de juny.

Programa

18 h Arribada
18:30 h Benvinguda i dinàmiques de coneixença
18:50 h Espai dels grups locals
19:50 h Lectura dels relats del concurs “Retalls de voluntariat”
20:20 h Intercanvi de fotos
20:50h Sopar de carmanyola. Tu portes el menjar, nosaltres la beguda!
+ Sorpreses

Què cal portar?

– Got
– Carmanyola amb el sopar
– Fotografia amb un missatge personal que vulguis intercanviar amb algú altre per participar de l’activitat ‘Exposició participativa i interactiva basada en l’intercanvi’. S’instal·larà una exposició fotogràfica amb les vostres fotos, amb cordes i pinces de roba. Porteu una o més fotos que siguin significativa per a vosaltres i deixeu un missatge, un poema, un desig, el vostre nom, sigui el que sigui a la part posterior de la foto. Durant el vespre tindreu l’oportunitat d’admirar les fotos de tothom i al final, si voleu, podreu agafar-ne una de record!

T’hi esperem!