Vine al sopar d’estiu de l’SCI el 22 de juny!

Vine al sopar d’estiu de l’SCI el 22 de juny!

Treu l’agenda i reserva’t la data: el 22 de juny ens trobem a La Vaqueria de l’SCI (Bcn) per fer cohesió i caliuet al sopar d’estiu!

Un curs més que passa, un curs més per retrobar-nos i veure com ha anat, quins projectes hem fet i tot el que vindrà a l’estiu!

El sopar d’estiu 2023 serà un espai de trobada entre les diferents voluntàries de l’SCI, per fer cohesió i compartir com ha anat el curs. Si vols conèixer els altres grups locals, crear nous vincles o reforçar aquells que ja tens, vine al sopar d’estiu! Si no formes part de cap grup, si marxaràs a fer un camp i encara no saps com funciona l’SCI… aquest espai és per tu! Vine a compartir i fer caliu el proper 22 de juny. El sopar serà a La Vaqueria de l’SCI (Bcn), de 18:30 a 22:30h, i anirà acompanyat d’una tarda d’activitats.

Tens alguna habilitat especial o coneixement que vulguis compartir amb la resta? Participa a la fireta de tallers amb una proposta. Es tractaria de compartir alguna habilitat que tinguis (per exemple: reparar objectes, fer malabars, compartir algun coneixement amb una minixerrada, poesia…). Explica’ns què t’agradaria compartir i què necessites per fer-ho. L’activitat pot durar entre 15 min i 1h. Tota la info al formulari d’inscripció!

Dia: dijous 22 de juny
Hora: de 18:30 a 22:30 h
Lloc: La Vaqueria de l’SCI. Carrer del Carme, 95, Barcelona.
Inscriu-t’hi!

 

blank