Vine a la trobada i al sopar d’hivern de l’SCI!

Vine a la trobada i al sopar d’hivern de l’SCI!

El proper dilluns 17 de desembre celebrem a La Vaqueria la trobada d’activistes i el sopar d’hivern de l’SCI. Vine i participa de l’espai de trobada i debat prèvia! No hi pots faltar!

Com cada any us proposem celebrar l’arribada de l’hivern plegades com a excusa per trobar-nos, explicar-nos les aventures de l’estiu, que ja queda lluny, i compartir una bona estona amb la familieta de l’SCI. Sòcies, voluntàries, activistes i amigues de l’SCI hi esteu totes convidades!

Aquest cop, i davant de les notícies dels últims dies i mesos de l’auge de l’extrema dreta i dels discursos directament feixistes d’algunes organitzacions polítiques, hem trobat necessari obrir un espai de debat i anàlisi com a entitat per abordar estratègies i idees que desmontin aquests discursos de l’odi. Es tracta doncs, d’un espai de diàleg per a totes les sòcies i voluntàries de l’SCI per pensar col·lectivament com podem fer això des de l’SCI.

I després del debat, que segur serà molt interessant… us convidem a sopar! L’Erol, voluntari de l’SCI, ens farà una bona paella de verdures. Vosaltres només heu de portar la beguda!

A més, aprofitarem el vespre per “inaugurar” les obres de millora d’accés a La Vaqueria i altres sorpreses…

Per tot això i perquè tenim moltes ganes de veure-us, no podeu faltar! Consulteu els horaris i apunteu-vos al formulari!

SOPAR D’HIVERN DE L’SCI

Dilluns 17 de desembre
A La Vaqueria de l’SCI
c. del Carme 95. Baixos 2a. Barcelona
Confirma’ns que vindràs en aquest formulari!

18h Debat | Desmuntar el discurs de l’odi des l’SCI
Compartim dees i estratègies per fer-hi front.

20:30 Sopar popular
Nosaltres posem el menjar, tu portes la beguda!

blank