Sri Lanka: La solidaritat internacional com a barrera a la violència

Sri Lanka: La solidaritat internacional com a barrera a la violència

El Servei Civil Internacional de Catalunya ens sumem a les paraules de les nostres companyes d’SCI Itàlia per expressar el nostre condol, solidaritat i afecte a les persones afectades pels atemptats terroristes dels darrers dies a Sri Lanka.

En moments de dolor i pèrdua tan profundes, les paraules adquireixen pes i alhora es fan insuficients, però amb tot, davant aquesta tragèdia fruit d’un altre acte d’odi contra la humanitat, apel·lem a accions solidàries i concretes que tots i cadascun de nosaltres puguem fer o impulsar per construir una alternativa que esdevingui un acte d’amor cap a la vida.

Les guerres, la segregació, el racisme i la violència han de trobar una barrera en el compromís diari que, com a ciutadans, associacions i moviments, hem de seguir promovent.

Amb aquest esperit, reiterem la nostra solidaritat i el nostre suport a la branca SCI Sri-Lanka i al seu treball, que sempre ha estat orientat a la transformació no violenta dels conflictes. Al mateix temps, juntament amb la resta de la xarxa SCI, continuarem en el nostra tasca impulsant el voluntariat internacional transformador a Sri Lanka per garantir-los el suport possible a les nostres companyes del moviment així com als seus éssers estimats.

Servei Civil Internacional de Catalunya