“Stop! Rodando el cambio” + debat amb Permacultura Barcelona al SoCIal Forum!

“Stop! Rodando el cambio” + debat amb Permacultura Barcelona al SoCIal Forum!
Dimecres, 25 de febrer, a les 19:30h projectarem "Stop! Rodando el cambio" i comptarem amb la presència del Marc Salvador, membre de Permacultura Barcelona.
El SoCIal Forum és un projecte de l'SCI que té per objectiu generar debat sobre temes socials i d'actualitat. Aquesta activitat es realitza un cop al mes, a la seu de l'SCI de Barcelona, i inclou la projecció d'un documental en VO i un debat. La temàtica de cada SoCIal Forum canvia cada mes i pot abordar temes relacionats amb consum, gènere, desigualtat, migracions, pau, economia social, sostenibilitat, conflictes d'arreu del món o participació i democràcia entre molts d'altres. Per aquest dia projectarem:

"Stop! Rodando el cambio"

Stop! Rodando el cambio és un documental gravat per un equipo de dones i finançat col·lectivament.  Durant un mes viatgem per diferents alternatives entre Espanya i França, a la recerca d'altres formes de vida més respectuoses amb l'entorn i les persones que habitem en ell. La teoria del decreixement en la qual ens basem ens alerta de la impossibilitat de seguir produint com fins ara en un planeta on els recursos són finits. Aquests nivells de consum ens han conduït a la desaparició dels boscos, a tenir rius i mars contaminats, sistemes d'alimentació intoxicats … tot això alimentat per l'especulació financera i una classe política despreocupada tant a nivell social com mediambiental.

Quant de temps més podrem esperar perquè es produeixi un canvi de paradigma a nivell mundial? És possible viure feliços reduint dràsticament les nostres necessitats? Aquí pots veure el trailer

El debat serà en català i amb la participació de Marc Salvador, de Permacultura Barcelona.

Si tens ganes de veure aquest documental, t'interessa la justícia climàtica i el decreixement… no dubtis a venir el 26 de febrer a les 19.30 a la Vaqueria de l'SCI (c/del Carme, 95, Barcelona)