Tens ganes de treballar en projectes al Sud de la Mediterrània?

Tens ganes de treballar en projectes al Sud de la Mediterrània?

Dilluns 11 de Maig, a les 19h, vine a conèixer el grup MIDI, el grup internacional de l'SCI que treballa al Sud de la Mediterrània, posant especial èmfasi en Palestina, Jordània i Sàhara Occidental!

El grup MIDI treballa per a la consecució d'una pau justa, com una alternativa a la violència i l'opressió a la zona de la ribera sud de la Mediterrània. A la vegada, el seu objectiu és promoure i enfortir la solidaritat amb els partners de l'SCI a la zona i les comunitats en les que treballen. Per tal d'assolir aquest objectius ens valem, principalment, de dues eines:
  • Promoure l'intercanvi de voluntaris i voluntàries entre els partners del sud de la mediterrània i la resta de la xarxa SCI, a la vegada que garantir que aquest intercanvi sigui equitatiu, responsable i coherent. En concret, aquest any organitzem i donem suport específic a dos camps de voluntariat a Palestina: PSCC Workcamp (del 27 de Juliol al 9 d'Agost) i Hand in Hand to cultivate the Palestinian Land (del 31 de Juliol al 10 d'Agost)
  • Sensibilitzar a la població catalana sobre la situació que es viu als diferents països del sud de la Mediterrània, fent especial èmfasis en la solidaritat amb la lluita del poble palestí, i l'aplicació de l'estratègia del Boicot, la Desinversió i les Sancions a l'Estat d'Israel.

Si esteu interessats o interessades en participar, podeu escriure'ns un correu a comunicacio@sci-cat.org i/o venir a la reunió del dilluns 11 de Maig, a les 19h, a la Vaqueria de l'SCI (c/ del carme, 95, baixos 2a, Barcelona