T’interessa el patrimoni cultural? Apunta’t a aquesta formació de la UNESCO!

T’interessa el patrimoni cultural? Apunta’t a aquesta formació de la UNESCO!

Els participants es reuniran a Weimar (Alemanya) del 8 al 13 de Desembre, i les despeses de transport, manutenció i allotjament estan cobertes. La data límit per a inscriure's és el 27 d'Octubre. 

Aquest taller està pensat per a joves d’organitzacions europees, escoles i institucions que ja hagin participat en activitats del programa d’educació de joves en el patrimoni de la humanitat organitzats per la UNESCO, com per exemple World Heritage Volunteers o World Heritage Youth Forums.

La trobada tindrà lloc a Weimar (Alemanya) del 8 al 13 de Desembre, amb l’objectiu de promoure la capacitat de la joventut i dels seus organitzadors a través de l’ensenyament d’habilitats específiques que poden utilitzar en les seves activitats relacionades amb el Patrimoni de la Humanitat. El taller enfortirà, a la vegada, les xarxes entre joves assistents involucrats en la conservació del patrimoni.

El taller de formació està organitzat per l’UNESCO World Heritage Centre, en cooperación amb l’Open Houses Alemania  i la Division of Freedom of Expression and Media Development.

Per a poder sol•licitar la inscripció cal:

• Tenir, com a mínim, 18 anys i parlar anglès amb fluïdesa.
• Estar involucrat activament, en l’actualitat o en el passat, en projectes de World Heritage a l’escola, a una organització o país, i tenir experiència en la concepció i implantació de projectes juvenils.
• Estar treballant en un projecte de Patrimoni de la Humanitat o tenir un exemple de projecte ja fet o també, estar planificant-ne un.
• Estar disposat a crear i implementar una campanya sobre aquests projecets.
• Tenir la capacitat d’incloure més joves en aquests projectes, a la vegada que és capaç de compartir el projecte i els resultats amb la seva comunitat local.

L’organització contactarà directament amb els participants escollits. Així mateix, van a càrrec seu les despeses de transport internacional amb avió o tren, l’alimentació i l’allotjament del 8 al 13 de desembre.

Trobareu més informació sobre els objectius i la inscripció en aquesta pàgina