Torna el Social Fòrum! Aquest divendres: PERMACULTURA!

Torna el Social Fòrum! Aquest divendres: PERMACULTURA!

Saps què és la permacultura? T'interessa el tema i en vols saber una mica més? Coneixes projectes de permacultura i t'agradaria compartir l'experiència? O vols practicar anglès a la vegada que et formes en temes de transformació social? Tot això ho podràs tenir aquest divendres al SoCIal Forum!

El SoCIal Forum és un projecte, sorgit dels voluntaris de l'SCI, que té per objectiu crear un speaking club en anglès, obert a tothom, i centrat en temes socials i d'actualitat. La idea és passar un documental o una pel·lícula en anglès sobre temes socials, i a continuació generar un debat sobre el tema també en anglès. D'aquesta manera, es pot desenvolupar un doble aprenentatge lingüístic i social.

Aquest divendres us proposem com a tema de debat la permacultura, a través del documental LAND AWAKENING. Inspirada en el viatge del seu fill per aprendre agricultura orgànica a Espanya, el cineasta mexico-canadenc Raúl Álvarez s'embarca en la seva pròpia recerca descobrint com l'agricultura química crea deserts, a la vegada que la naturalesa silvestre proveeix un menjar més nutritiu quan no intentem controlar-la. 

La projecció tindrà lloc aquest divendres 25 d'Octubre, a les 19.30, a la vaqueria de l'SCI-Catalunya (C/ del carme, 95).

Us hi esperem a tots i totes!