Torna el Social Forum! Do you want to talk about COOPERATIVISM?

Torna el Social Forum! Do you want to talk about COOPERATIVISM?

El proper divendres 17 de maig, a les 19h, ens trobem de nou per celebrar la quarta sessió del SoCIal Forum, l'Speaking Club de l'SCI. Els voluntaris de l'SCI ens proposen parlar de cooperativisme a través del documental In Transition 2.0, i tot això en anglès!El SoCIal Forum té per objectiu crear un speaking club en anglès, obert a tothom i centrat en temes socials i d'actualitat. Per a aquesta edició, el grup de voluntaris que ho organitza, ens proposa visionar el documental In Transition 2.0, una peça que ens apropa a diferents iniciatives de transició, "històries de tot el món, de gent ordinària que fa coses extraordinàries".

Pel que fa el debat, tothom té l’oportunitat de dir la seva mentre el moderador condueix la discussió per tal de promoure diferents punts de vista. La única condició és fer-ho en anglès!

Us esperem a tots i a totes aquest divendres a les 19h a la Vaqueria de l'SCI (c/del Carme, 95, baixos 2a). I si vols formar part d'aquest grup de voluntaris no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent correu electrònic: voluntariat@sci-cat.org!