Torna la campanya #JoNoComproSexisme per les festes de Nadal

Torna la campanya #JoNoComproSexisme per les festes de Nadal

La campanya, impulsada pel grup de feminisme de l'SCI, Akelarre violeta, fa el salt internacional amb la versió en anglès: "I don't buy sexism"

Arriba desembre i amb ell les compres de l'època nadalenca. Des d'Akelarre Violeta impulsem per segon any consecutiu la campanya #JoNoComproSexisme amb l'objectiu de visibilitzar el masclisme quotidià relacionat amb el consum en aquestes dates.

L'objectiu de la campanya és denunciar els productes, empreses i campanyes que promouen un sistema sexista i patriarcal i fer-ho visible, perquè sovint passem per alt actituds que fomenten la desigualtat, però a les que no donem importància perquè les tenim interioritzades. No només es tracta de denunciar casos flagrants com 'Princelandia', sinó posar de manifest actituds sexistes que inunden el marketing i la publicitat.

Després dels bons resultats de 2014, aquest any tornem a impulsar-la, però ho fem en coordinació amb altres branques del Servei Civil Internacional. Per això el hashtag d'aquest any serà  en anglès: #IDontBuySexism. La idea consisteix en compartir per la xarxa tots aquells exemples que anem trobant en el nostre dia a dia.

Necessitem ulls a tot arreu per fer denúncia durant tot aquest mes de desembre i així poder publicar una llista de què NO comprar durant les vacances de Nadal.

ENS AJUDES?

Segueix el facebook de la campanya i tuiteja amb el hashtag #Idontbuysexism