Trobada de promotores online

Trobada de promotores online

L’SCI Catalunya va organitzar una trobada online amb les promotores dels camps de treball, coordinadores i voluntàries del grup local GPS de suport als camps locals.

El passat 30 de maig ens vam trobar de forma virtual i vam compartir reptes, inquietuds i perspectives per a la propera temporada de camps de treball. En aquests moments difícils hem compartit l’opció d’apostar per propostes en format online, però també amb camps de treball presencials locals. Les tecnologies ens permeten fer aquesta trobada tot i la situació actual, òbviament no és el mateix gaudir de la trobada anual cara a cara en un dia assoleiat a Catalunya, però a la vegada, demostra que la vida i el voluntariat internacional continuen malgrat tot. Aquest dissabte prop de 20 persones han compartit el seu temps, esperances i objectius, així com bones pràctiques durant el confinament, i el més important, reptes per aquesta temporada de voluntariat. La reunió online va ser una bona oportunitat per intercanviar coneixements i coneixer-nos les unes amb les altres.

No estem segures si tots els camps de treball proposats es podran fer aquest any, però el que sí que és segur és que la xarxa de promotores i organitzacions locals està animada i més forta que mai.