Vine a celebrar els 40 anys de l’SCI a la trobada de voluntàries!

Vine a celebrar els 40 anys de l’SCI a la trobada de voluntàries!

El cap de setmana del 8 i 9 d’octubre celebrem els 40 anys de l’SCI a la trobada de voluntàries. Compartirem experiències de voluntariat de totes les generacions, farem caliuet i  viatjarem per la trajectòria de l’entitat. T’hi animes?

40 anys no es celebren cada dia! I no veiem millor manera de fer-ho que convidant activistes de diferents generacions de l’SCI per compartir experiències de voluntariat, conèixer-nos i re-connectar amb l’entitat.

Potser acabes de fer el teu primer camp de treball o voluntariat de llarga durada, o vas formar part de la junta fa temps, potser eres membre de l’equip tècnic o l’algun grup local i vols reconnectar amb l’entitat, o estàs activa actualment i vols conèixer les generacions que t’han precedit. Tinguis la relació que tinguis amb l’SCI, hi ha espai per tu! Anima a les teves companyes de generació i vine a compartir amb nosaltres aquest cap de setmana tan especial. T’hi esperem!

PROGRAMA

Dissabte

10h – Benvinguda
10:30h – Coneixença i compartim experiències de voluntariat de totes les generacions!
13:30h – Dinar Jo Poso. Porta alguna cosa per compartir.
15:30h – Scape Room especial 40 anys
17:30h – Taller memòria històrica SCI a través del teatre
19:30h – Lliurament de premis del concurs de fotos #LaInstantània. Encara sou a temps d’enviar les vostres fotos. 
20h – Soparet de germanor a càrrec de l’SCI
21h – Caliuet: micro obert, musiqueta i guitarra. Ets PD i t’agradaria regalar-nos una estona de música? Vols ensenyar les teves habilitats musicals al micro obert? Escriu-nos! També us enviarem una llista col·laborativa de música.

Diumenge

10h – Esmorzar
11h – Excursió pels voltants de Can Xammar i coneixença dels grups locals d’avui i d’ahir
13h – Dinar de germanor a càrrec de l’SCI
15h – Marxem

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Lloc: Can Xammar, Carrer Mare de Déu de Puiggraciós, 4, 08480 L’Ametlla del Vallès, Barcelona.
Com arribar-hi: s’hi pot arribar en transport públic, mira quina opció et va millor! Si tens dificultats per arribar-hi en transport públic o tens cotxe i vols compartir-lo, indica-ho al formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Si viviu a més de 150km del lloc on es fa la trobada, podem cobrir el 50% del transport. Màxims: més de 150km (20€), més de 250km (40€).
Quan: cap de setmana del 8 i 9 d’octubre. Des del dissabte a les 10h fins diumenge després de dinar.
Inscripcions: primer has de pagar 15€* simbòlics en aquest enllaç i després inscriure’t al formulari! T’hi pots inscriure fins al dimecres dia 5 d’octubre (inclòs).
* els 15€ inclouen un obsequi dels 40 anys de l’SCI, els àpats i la nit a l’alberg. Si tens qualsevol tipus d’impediment, escriu-nos!
Què cal portar? Sac de dormir, dinar de dissabte per compartir, calçat còmode i ganes de passar-ho bé!
Si tens qualsevol dubte o suggeriment escriu-nos a info@scicat.org!

blank