Vine a celebrar els 40 anys de l’SCI a la trobada de voluntàries!

Vine a celebrar els 40 anys de l’SCI a la trobada de voluntàries!

El cap de setmana del 8 i 9 d’octubre celebrem els 40 anys de l’SCI a la trobada de voluntàries. Compartirem experiències de voluntariat de totes les generacions, farem caliuet i  viatjarem per la trajectòria de l’entitat. T’hi animes?

40 anys no es celebren cada dia! I no veiem millor manera de fer-ho que convidant activistes de diferents generacions de l’SCI per compartir experiències de voluntariat, conèixer-nos i re-connectar amb l’entitat.

Potser acabes de fer el teu primer camp de treball o voluntariat de llarga durada, o vas formar part de la junta fa temps, potser eres membre de l’equip tècnic o l’algun grup local i vols reconnectar amb l’entitat, o estàs activa actualment i vols conèixer les generacions que t’han precedit. Tinguis la relació que tinguis amb l’SCI, hi ha espai per tu! Anima a les teves companyes de generació i vine a compartir amb nosaltres aquest cap de setmana tan especial. T’hi esperem!

PROGRAMA

Dissabte

10h – Benvinguda
10:30h – Coneixença i compartim experiències de voluntariat de totes les generacions!
13:30h – Dinar Jo Poso. Porta alguna cosa per compartir.
15:30h – Scape Room especial 40 anys
17:30h – Taller memòria històrica SCI a través del teatre
19:30h – Lliurament de premis del concurs de fotos #LaInstantània. Encara sou a temps d’enviar les vostres fotos. 
20h – Soparet de germanor a càrrec de l’SCI
21h – Caliuet: micro obert, musiqueta i guitarra. Ets PD i t’agradaria regalar-nos una estona de música? Vols ensenyar les teves habilitats musicals al micro obert? Escriu-nos! També us enviarem una llista col·laborativa de música.

Diumenge

10h – Esmorzar
11h – Excursió pels voltants de Can Xammar i coneixença dels grups locals d’avui i d’ahir
13h – Dinar de germanor a càrrec de l’SCI
15h – Marxem

Durant tot el cap de setmana estaran exposades dues exposicions de l’SCI, una històrica i l’altra sobre fotografies de camps de treball, i també hi haurà una paradeta d’intercanvi de roba de segona mà organitzat per Justícia Climàtica. Per participar de l’intercanvi de roba només has de portar roba que ja no facis servir ben neta i en bon estat.També us convidem a pensar en les històries que heu viscut amb aquella roba: d’on la vau treure, quan l’heu portat, qui us l’ha regalat, si va ser útil molt de temps… això ens servirà per preparar unes etiquetes de valor amb la història de cada peça per fer-la més especial!

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Lloc: Can Xammar, Carrer Mare de Déu de Puiggraciós, 4, 08480 L’Ametlla del Vallès, Barcelona.
Com arribar-hi: s’hi pot arribar en transport públic, mira quina opció et va millor! Si tens dificultats per arribar-hi en transport públic o tens cotxe i vols compartir-lo, indica-ho al formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Si viviu a més de 150km del lloc on es fa la trobada, podem cobrir el 50% del transport. Màxims: més de 150km (20€), més de 250km (40€).
Quan: cap de setmana del 8 i 9 d’octubre. Des del dissabte a les 10h fins diumenge després de dinar.
Inscripcions: primer has de pagar 15€* simbòlics en aquest enllaç i després inscriure’t al formulari! T’hi pots inscriure fins al dimecres dia 5 d’octubre (inclòs).
* els 15€ inclouen un obsequi dels 40 anys de l’SCI, els àpats i la nit a l’alberg. Si tens qualsevol tipus d’impediment, escriu-nos!
Què cal portar? Sac de dormir, dinar de dissabte per compartir, calçat còmode i ganes de passar-ho bé!
Si tens qualsevol dubte o suggeriment escriu-nos a info@scicat.org!