Un trosset de l’SCI a la junta de la Fede.cat

Un trosset de l’SCI a la junta de la Fede.cat

Júlia Granell, membre de l’equip tècnic de l’SCI, formarà part de la junta de Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global.

El passat dissabte 10 de juny va tenir lloc l’Assemblea General de La Fede.cat i entre d’altres debats i reflexions conjuntes entre les entitats membres, es va decidir qui integrarà l’equip de junta durant els propers anys.

Des de l’SCI són molts anys formant part d’aquesta xarxa que treballa activament per aconseguir la justicia global, l’erradicació de les desigualtats mitjançant la defensa i promoció dels drets humans i la construcción de pau. Per això ens resulta molt important i estem molt contentes de poder tenir un paper actiu a la junta a través de la nostra companya Júlia Granell.

Com a SCI Catalunya el motiu principal per formar part de la junta és la responsabilitat col·lectiva d’aportar energia en el treball en xarxa, ja que creiem que aquesta és imprescindible per aconseguir una major incidència de la feina feta des de les entitats. A banda, també tenim la motivació i el repte de poder portar la veu d’una entitat petita que treballa amb la mirada atenta per assegurar la cura cap als processos associatius, i treballar des de les necessitats i interessos de les persones que formen la base social amb una perspectiva de gènere.

En aquesta participació estarem acompanyades de Tono Albareda, de Cooperacció, com a president, Xavier Casanovas, de Cristianisme i Justícia, com a vicepresident i de les noves vocals Tere Palop, de l'Associació Catalana per la Pau, Manel Rebordosa, d'Enginyeria sense Fronteres i Josep M. Royo de l'Escola de Cultura de Pau.

Desitgem molta sort a la Fede.cat per aquests propers anys i a la Júlia Granell en aquesta nova etapa!

Més informació a la notícia de la Fede.cat