Busquem coordinador/a per a un camp sobre bioconstrucció!

Busquem coordinador/a per a un camp sobre bioconstrucció!

Vols viure una nova experiència coordinant voluntàriament un camp de treball a l'Escola de l'Arquitectura de la TerraT'agrada l'aire lliure, la natura i t'interessa la bioconstrucció? Vols conèixer un entorn nou rodejat de persones voluntàries vingudes d'arreu? No t'ho pensis més i vine a fer de coordinador o coordinadora! Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i moltes ganes de coordinar un camp!

 

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural,  si t'agrada l'ecologia i et crida l'atenció la bioconstrucció, ara tens l'oportunitat d'aprofundir-hi tot fent de coordinador voluntari al camp de voluntariat de Bàfim.

El camp està organitzat per l'Escola d'Arquitectura de la Terra, la qual vol promoure i desenvolupar la pròpia construcció de les llars, utilitzant els recursos naturals, i així facilitar l'accés a un habitatge digne i sostenible.

Durant el camp, es col·laborarà en la construcció d'habitatges utilitzant materials com argila, bosses reciclades i calç hidràulica . Tot el treball es durà a terme sota la supervisió d'especialistes en arquitectura de terra .

A més, s'aprofundirà, a través de diverses dinàmiques, en temes com:

  • El dret a un habitatge adequat per a tothom
  • El dret a construir habitatges autoconstruïts en el món occidental
  • El dret a establir comunitats sostenibles amb el medi ambient : ecoviles
  • el dret d'aplicar mètodes alternatius de construcció 
  • el dret a la permacultura
L'allotjament serà en tendes.

D'altra banda, el paper del coordinador/a consistirà en dinamitzar i gestionar el grup, fer de mitjancer entre els promotors i els voluntaris i voluntàries, i participar de la feina com una persona voluntària més, sempre que li sigui possible.

Si estàs interessat o interessada en participar escriu-nos un correu a: incoming@sci-cat.org (abans del 15 de febrer)