URGENT: Cerquem participants per a la Peace Week de Barcelona ( 6 al 14 de Setembre)

URGENT: Cerquem participants per a la Peace Week de Barcelona ( 6 al 14 de Setembre)

La Peace week és un camp de voluntariat, centrat en la lluita contra el racisme i el discurs de l'odi, que permetrà als i les participants conèixer diferents entitats i moviments socials que treballen aquests temes

El Servei Civil Internacional de Catalunya, dins el projecte Citzens Beyond Walls, co-organitza 8 setmanes antiracistes i per la pau a 8 països d'Europa.

Citizens Beyond Walls és un projecte internacional subvencionat per la Comissió Europea que vol aprofundir en els punts calents de l'extrema dreta europea i buscar noves fórmules i bones pràctiques antiracistes en els països participants.Dins d'aquest marc. cada país ha organitzat camps de voluntariat als problemes locals, és per aquest motiu que, malgrat tots tenim un punt inicial comú, cada una d'elles estarà centrada en activitats específiques de cada realitat.

En el cas de l'SCI Catalunya, el camp de voluntariat tindrà lloc del 6 al 14 de Setembre a Barcelona, i comptarà amb la participació de joves de tot Europa. L'objectiu principal d'aquest camp és conèixer entitats que duen a terme bones pràctiques antiracistes i antifeixistes per tal d'extendre-les tant a la nostra vida quotidiana com a altres països.

En el cartell podreu trobar algunes de les principals activitats, i en aquest document tota la informació.

El cost de la participació és sols el de la quota de soci o sòcia (40€). El menjar i l'allotjament estan coberts. Si hi esteu interessats envieu un mail a incoming@sci-cat.org abans del divendres 5 de Setembre!