Urgent: Dues places per a un seminari de cap de setmana sobre Educació No Formal a Àustria!

Urgent: Dues places per a un seminari de cap de setmana sobre Educació No Formal a Àustria!

El seminari tindrà lloc del 6 al 9 de Novembre a Àustria i està destinat a activistes de l'SCI, coordinadors de camps, formadors… amb un interès especial per a l'educació no formal!

L'objectiu d'aquest cap de setmana llarg és permetre als i les formadores, activistes i a totes aquelles persones interessades en l'educació no formal reunir-se, compartir eines, aprendre les unes de les altres i establir amistat per a la cooperació futura.
A la vegada, es busca millorar la qualitat dels instruments d'educació no formal que es poden utilitzar en esdeveniments de l’SCI, projectes, cursos de formació, seminaris i reunions generals, amb la finalitat d'augmentar el seu impacte i la seva dimensió d'aprenentatge.
Finalment, l'esdeveniment vol proporcionar habilitats, inspiracions, entrades, noves perspectives a tots els i les participants involucrats en la creació d'un entorn adequat per a la innovació educativa, l'experimentació i la millora de noves eines i mètodes, tot creant consciència sobre el potencial de les eines d'educació no formal en relació amb la inclusió social, la inclusió de les persones amb discapacitat, les qüestions de gènere i les diferents dimensions culturals.

Metodologia
La Fira d'eines té la intenció de fomentar la creativitat, la participació, l'intercanvi, la cooperació, l'aprenentatge mutu i la innovació. Per aconseguir aquest objectiu, els participants tindran l'oportunitat d'assistir a tallers, activitats interactives i debats, durant els quals tindran l'oportunitat de centrar-se en els seus temes preferits i augmentar els seus coneixements. Les sessions oferiran l'oportunitat de proposar i experimentar eines, rebre retroalimentació constructiva, millorar els instruments i compartir-los amb la comunitat de l’SCI per a una major difusió. Els participants poden optar per presentar el seu taller, o simplement assistir a les sessions, donant una contribució activa i l'aprenentatge de noves eines.

Lloc
El seminari s'organitzarà a Viena oa les seves rodalies (per confirmar)

Perfil dels participants
Activistes de l’SCI, amb un interès en l'educació no formal (teòrica i pràctica)
Formadors (membres de la TP, membres dels grups de treball), coordinadors de camp de treball, facilitadors
Els participants que estiguin disposats a actuar com a fotògrafs, periodistes (per crear la producció dels mitjans de comunicació i impulsar la visibilitat del projecte)

Condicions
Reemborsament Viatges : el reemborsament dels bitllets de viatge es durà a terme d'acord amb les regles del programa Erasmus + basat en el càlcul de distàncies i en la recepció dels documents originals.
(Calculadora banda de distància, 100-499 km = 180 euro, 500-1999 km = 275 euro, 2000-2999 km = 360 euro, 3000-3999 km = € 530, 4000-7999 km = € 820)

Idioma del seminari de treball
Anglès

Si esteu interessats o interessades envieu-nos un correu, a voluntariat@sci-cat.org, explicant la vostra motivació per assistir al seminari, abans del 12 d'Octubre!