URGENT: Necessitem coordinador voluntari per a un camp de voluntariat Internacional a Beceit!

URGENT: Necessitem coordinador voluntari per a un camp de voluntariat Internacional a Beceit!

Vols col·laborar coordinant un camp de treball a la Teruel? T'agrada l'aire lliure, la natura i les manualitats?  No t'ho pensis més i agafa't un bitllet per venir del 8 al 22 de juliol com a coordinador del camp de treball Panal, a Teruel.

Si t'agrada l'ecologia i els temes mediambientals ara tens l'oportunitat d'aprofunditzar-hi en aquest camp de treball a Panal.

L'associació Panal (Patrimonio de Nalda) treballa per a la preservació i conservació del seu patrimoni cultural i natural liderant diversos projectes, alguns de restauració (mobiliari, pintures, monuments, …) i d'altres de recuperació d'espais verds com jardins i boscos. 

El coordinador/a voluntari/a del camp de treball de Panal haurà de coordinar les tasques que ell/a i la resta de voluntaris realitzaran a Teruel. El camp de treball consisteix en realitzar tasques de rehabilitació, d'altres relacionades amb el medi ambient com per exemple la recuperació d'antics terrenys i la rehabilitació de granges, elements que a poc a poc fan que la zona recuperi part de la seva vida antiga i es tornin a crear rutes. Les rutes es netejaran de la fusta i de les pedres malgrat que algunes es pintaran per tal de fer visible el camí.

A més, també hi haurà una part de debat i aprofundiment de temes relacionats amb l'ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat, especialment, centrada en la zona de Teruel i en com el turisme afecta a l'àrea. Partint d'aquesta base, el coordinador proposarà debatre com es pot promoure la consciència de la preservació de la natura lligant-ho també amb el turisme. I com no podia faltar, el coordinador podrà organitzar tot tipus d'excursions per la zona per a poder disfrutar del temps lliure d'una manera respectuosa, agradable i amena amb el grup de voluntaris.

No t'ho pensis. Ara tens l'oportunitat no només de coordinar un camp de treball internacional sinó de viure nous instants amb la natura.

Si vols participar, envia un correu a incoming@sci-cat.org amb el teu currículum i una carta de motivació. 

Més informació aquí