URGENT! Participa en un camp de voluntariat sobre memòria històrica a Bèlgica!

URGENT! Participa en un camp de voluntariat sobre memòria històrica a Bèlgica!

El camp té lloc del 23 al 30 d'Agost i el 50% del bitllet està cobert pel projecte "Memòria a través de la Retòrica"El Flanders Fields Multilateral Study Workcamp es durà a terme al Ypres, una ciutat ple d’història i cultura; situada al sud de la província de Flandes Occidental a Bèlgica. La ciutat de Ypres és també coneguda com la Ciutat de la Pau i conserva el vincle amb el seu passat de guerra. Un bon exemple és el Fields Museu, que recull la història de la Primera Guerra Mundial a la regió, i que a la vegada estarà involucrat en les activitats i ajudar amb la investigació que es duran a terme durant el camp.

Dates: Del 23 al 30 agost 2015.

Tipus de Treball: Els voluntaris van a fer investigacions sobre la Primera Guerra Mundial i presentar les seves idees als locals en una acció pública. S'espera que tots els participants prenguin part activa en els debats, la creació de materials d'estudi i intercanviar idees obertament entre si. Alguns dels treballs es faran en el museu.

Contingut: Els temes específics se centren en la Primera Guerra Mundial.
Ells inclouen (però no es limiten):
• Les percepcions de la Primera Guerra Mundial a Bèlgica i diferents països.
• Què podem aprendre de la guerra?
• Com es pot presentar la Primera Guerra Mundial i avui recordat?
• Drets Humans i els reptes de la pau avui dia.

Allotjament: Els participants dormiran en un allotjament senzill en habitacions compartides amb sacs de dormir. Cal que cada participant porti el seu propi sac de dormir, un llençol per al matalàs i una funda de coixí. Estaran proveïts de queviures i es cuinen per a ells mateixos amb una dieta principalment vegetariana.

L’idioma de treball serà l’anglès

Requisits: Els voluntaris han de presentar una carta de motivació explicant per què volen participar al Camp Estudi, quines són les seves expectatives i en que creuen que poden contribuir-hi.

Informació addicional: Com aquest camp d'estudi és part d’un projecte finançat per la Comissió Europea, el 50% de les seves despeses de viatge seran reemborsats (fins a un màxim de 150 euros).