URGENT! Places per a camps a Nepal i Palestina!

URGENT! Places per a camps a Nepal i Palestina!

El camp de Palestina tindrà lloc del 31 de juliol al 10 d'Agost, i tenim 3 places lliures que s'han d'omplir de forma urgent. D'altra banda, el camp de Nepal tindrà lloc en dues dates: Del 21 al 31 d'Agost i del 29 d'Octubre al 8 de Novembre. En tots dos casos els camps tenen un cost extra de 200€ per persona per tal de cobrir despeses d'alimentació, allotjament i infraestructura.blankEn plena temporada de camps, et volem oferir dos projectes molt interessants que necessiten participants de forma urgent!

El primer de tots és el camp Hand in Hand to cultivate the Palestinian Land, organitzat per YDA, del 31 de Juliol al 10 d'Agost, a Zababdeh. El camp barreja el treball amb agricultors palestins amb una part d'estudi potent per tal de conèixer la situació a Palestina a través de xerrades, visites i debats. També cal destacar que el 50% dels i les voluntàries seran palestines, fet que permetrà als internacionals conèixer de primera mà les conseqüències del conflicte.

El segon camp és Help In reconstruction Of School building in Balthali. Aquest camp es durà a terme en dues dates, del 21 al 31 d'Agost, i del 29 d'Octubre al 8 de Novembre. El camp neix com a resposta ablank la situació que pateix el país després del terretrèmol que va tenir lloc durant el mes de Maig d'aquest mateix any. L'objectiu és col·laborar en la reconstrucció d'escoles i altres edificis socials on anteriorment ja s'havien dut a terme camps de voluntariat de l'SCI.

Si voleu més informació sobre els camps de voluntariat en general, les condicions i característiques, només heu de visitar aquest apartat de la nostra web. I si esteu interessats en algun d'aquests dos camps, ens podeu escriure un correu a outgoing@sci-cat.org !

Esperem poder-los omplir ben aviat!