Vine a “La Setmana Calenta” sobre persones refugiades!

Vine a “La Setmana Calenta” sobre persones refugiades!
Dimarts ens apropem a la vida quotidana a Jerusalem a través del joc; dimecres estrenem el documental Open Doors (sobre la situació dels refugiats a Europa), amb la presència dels directors ; i Divendres projectem el documental Tomorrow's land (sobre la realitat dels palestins que viuen sota l'ocupació israeliana), també amb els seus directors vinguts des d'Itàlia.
Dimarts 17, a les 18.30
Viu un dia a Jerusalem
, joc de rol

Amal-Tikva és un joc educatiu (a partir de 14 anys, de 6 a 30 jugadors/es) que explora les dimensions del conflicte a través de la vida quotidiana a la ciutat de Jerusalem. L'objectiu d'aquest joc és apropar als i les joves que coneguin la situació que està vivint la població palestina a través del joc.

Més informació

Dimecres 18, a les 20h
Projecció d'Open Doors

La Unió Europea gasta 80 vegades més en el control i la seguretat de les seves fronteres que en polítiques d'inclusió social per a les persones refugiades… En el documental Open Doors hem visitat, durant l'any 2013, cinc països situats als límits exteriors europeus (Catalunya, Itàlia, Grècia, Hongria i Xipre), on hem pogut veure els efectes que tenen aquestes polítiques anti-immigratòries. Així doncs la pel·lícula és un recull d'aquesta realitat i de les cada vegada més nombroses protestes de les persones que busquen asil al nostre continent, que gairebé sempre es veuen abocades a un carreró sense sortida. Però malgrat tot també hem conegut algunes iniciatives socials, auto-gestionades per refugiats i immigrants, que ofereixen alternatives creatives i constructives a la nostra societat. Una porta sembla obrir-se al final del film, i potser també del camí. 

Més informació

Dijous 19, a les 20.30h
Birra Tertúlia; La situació de les persones subsaharianes a Catalunya

El Dijous 19 de Juny parlarem sobre Immigració Subsahariana i la seva vida a Catalunya amb la participació de Rafa Crespo, vinculat al Centre d'Estudis Africans. Ens trobem a les 20:30 a la Sala de la Federació Catalana d'ONGs   (c/ Tàpies, 1-3, Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel))

Més informació

Divendres 20, a les 19.30h
Projecció de Tomorrow's Land

A At-Tuwani, un petit poble situat als pujols de la part sud-oest d'Hebron, hi viu l'Ameer, que té 12 anys, però ja és adult. Cada tarda, després de l'escola, cuida les ovelles de la seva família. L'Ameer té un somni, que passa de generació en generació: veure la seva terra i el seu poble lliure de les injustícies perpetuades pels ocupants israelians. Aquesta història, però, no és una pel·lícula, és la realitat diària de l'Ameer, recollida al documental Tomorrow's Land.

Més informació

Tots els actes, a excepció de la Birra Tertúlia, tindran lloc a La Vaqueria de l'SCI (C/ del Carme, 95, Barcelona)