Vine a la trobada de voluntàries de l’SCI!

Vine a la trobada de voluntàries de l’SCI!

El proper 3 d’octubre celebrem la trobada de voluntàries de l’SCI per compartir les experiències de voluntariat i els reptes i plans de futur de l’SCI! T’hi animes?

El proper dissabte 3 d’octubre organitzem una tarda de retrobada presencial a Barcelona, amb totes les mesures de seguretat i sanitàries, per compartir plegades com han anat els camps de treball de l’estiu, però també per posar en comú tota la tasca dels grups locals de l’SCI.

Degut a l’emergència sanitària, hem triat fer la trobada presencial, però amb una organització que ens permetrà tenir grups reduïts de menys de 10 persones que faran de “grup bombolla”, a més de l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i la neteja de mans. Tot i els obstacles, volem crear un espai còmode per compartir i crear plegades. Volem saber com heu viscut els projectes de voluntariat i els camps de treball malgrat la situació del covid, què millorarieu, quines coses hauriem de repetir i què és allò que us endueu de l’experiència. També volem compartir l’estona amb les activistes dels grups locals i saber quins són els reptes per aquest nou any, així com animar a qui vulgui a incorporar-s’hi!

La trobada a L’antiga escola de La Massana – Floristes de la Rambla 1 (Plaça de la Gardunya)

Dissabte 3 d’octubre
16 h: Arribada i benvinguda
16:30 h: Coneixença i retorn de les experiències de voluntariat
18:15 h: Descobrim el voluntariat local!
19:30 h: Tancament
20 h: Marxem!

INSCRIPCIONS: Per participar necessitem que t’inscriguis aquí. En cas que no puguis venir presencialment, estem buscant la manera de que puguis participar-hi de forma online (indica’ns-ho al formulari).