Vine a la trobada de voluntàries de l’SCI!

Vine a la trobada de voluntàries de l’SCI!

Heu marxat de camps de voluntariat amb l'SCI? Esteu a algun grup local? Heu participat en un voluntariat de llarga durada? Sou socis o sòcies de l'SCI? No us podeu perdre la trobada de voluntàries!

La trobada tindrà lloc el dissabte 29 de setembre a Can Masdeu, un centre social okupat situat al peu de Collserola (Barcelona).

Es tracta d'un dels esdeveniments més importants de l'SCI. És aquest dia on totes les persones relacionades amb l'SCI Catalunya (voluntàries de camps, de grups locals, participants d'activitats puntuals, simpatitzants, socis/es, persones de la junta, de l'oficina tècnica, velles glòries, voluntaris/es internacionals…) ens ajuntem!

Es tracta de l'espai on ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina que fem des de l'entitat! A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de voluntariat es retrobin i ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem els jocs, els tallers i les xerrades, els moments dolços, els creatius i les sobretaules…! Recordeu que també és quan fem la votació del concurs de fotos de #LaInstantània! Encara sou a temps d'enviar les vostres fotos. Aquí trobareu tota la informació.

Aprofitarem el moment per conèixer el projecte de Can Masdeu i la seva història d'autogestió i defensa del territori. 

Informació pràctica:
 
  • La trobada tindrà lloc a Can Masdeu (Barcelona)
  • La participació a la trobada és gratuïta.
  • Si viviu a més de 150km del lloc on es fa la trobada, podem cobrir el 50% del transport. Màxims: més de 150km (20€), més de 250km (40€).
  • El programa concret us el farem arribar a les persones inscrites una setmana abans de la trobada
  • S'hi pot arribar en transport públic. Us enviarem la informació de com arribar-hi en el correu informatiu.
  • Si vens de lluny i necessites un lloc per dormir, tenim lloc a Ca l'Elna per acollir-te! Només ho has d'especificar al formulari.
  • INSCRIPCIONS: Per participar de la trobada us heu d'inscriure aquí abans del 23 de setembre!