Vine a la trobada de voluntàries i activistes de l’SCI!

Vine a la trobada de voluntàries i activistes de l’SCI!
La trobada tindrà lloc al projecte Ca la Fou (Vallbona d'Anoia) el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre. No te la perdis!
Es tracta d'un dels esdeveniments més importants de l'SCI. Durant un cap de setmana, totes les persones relacionades amb l'SCI Catalunya (voluntàries de camps, de grups locals, participants d'activitats puntuals, simpatitzants, socis/es, persones de la junta, de l'oficina tècnica, velles glòries, voluntaris/es internacionals…) ens ajuntem!

És en aquest cap de setmana quan ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina que fem des de l'entitat! A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de voluntariat es retrobin i ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem dels concursos de fotos, els jocs, la festa, els tallers i les xerrades, els moments dolços, els creatius i les sobretaules…!

Aquest cop la trobada serà a Ca la Fou, una antiga colònia industrial recuperada que acull diversos projectes relacionats amb el desenvolupament d'alternatives productives, tecnològiques i d'habitatge. És un projecte que forma part de la Cooperativa Integral Catalana. Tindrem l'oportunitat de visitar l'espai i conèixer més d'aprop tots els seus projectes.

Informació pràctica:

  • La trobada tindrà lloc a Ca la Fou (Vallbona d'Anoia).
  • Té un cost de 20 euros, que s'haurà d'abonar en el moment de la inscripció. Podeu fer el pagament aquí.
  • Cal dur sac de dormir, màrfega, i el dinar del dissabte
  • El programa concret us el farem arribar a les persones inscrites una setmana abans de la trobada
  • Si feu més de 200km per venir, feu-nos ho saber i la trobada serà gratuïta per vosaltres
  • S'hi pot arribar en transport públic. Us enviarem la informació de com arribar-hi en el correu informatiu.
  • INSCRIPCIONS: Per participar de la trobada us heu d'inscriure aquí abans del 26 de setembre! Penseu que hi ha places limitades! 🙂

Us hi esperem!