Vine a la trobada de voluntàries!

Trobada de voluntàries

Has marxat de camps de treball amb l’SCI? Ets activista d’un grup local? Has participat en un voluntariat de llarga durada? Ets sòci/a de l’SCI? No et pots perdre la trobada de voluntàries d’aquest any!

La trobada tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre a Can Fugarolas, Mataró.

Es tracta d’un dels esdeveniments més importants de l’SCI. És aquest dia on totes les persones relacionades amb l’SCI Catalunya (voluntàries de camps, de grups locals, participants d’activitats puntuals, simpatitzants, socis/es, persones de la junta, de l’oficina tècnica, velles glòries, voluntaris/es internacionals…) ens ajuntem!

Es tracta de l’espai on ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina que fem des de l’entitat! A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de treball es retrobin i ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem els jocs, els tallers i les xerrades, els moments dolços, els creatius i les sobretaules…! Recordeu que també és quan fem la votació del concurs de fotos de #LaInstantània! Encara sou a temps d’enviar les vostres fotos. Aquí trobareu tota la informació.

També tindrem l’oportunitat de conèixer un projecte comunitari, com és el cas de Can Fugarolas. Situat a al barri de l’Havana, a Mataró, es tracta d’un espai comunitari que pretén dinamitzar el barri a través d’iniciatives socials i artístiques. El formen diversos col·lectius del barri, que han anat rehabilitant l’espai, que antigament havia estat un concessionari de cotxes. Aquí trobareu tota la informació.

Informació pràctica:
– La trobada tindrà lloc a Can Fugarolas
– La participació a la trobada val 5 €, amb els quals cobrirem les despeses del dinar (el pagament el podreu fer efectiu a través del formulari d’inscripció)
– Si viviu a més de 150km del lloc on es fa la trobada, podem cobrir el 50% del transport. Màxims: més de 150km (20€), més de 250km (40€).
– El programa concret us el farem arribar a les persones inscrites una setmana abans de la trobada
– S’hi pot arribar en transport públic. Us enviarem la informació de com arribar-hi en el correu informatiu.
– Si véns de lluny i necessites un lloc per dormir, tenim lloc a Ca l’Elna per acollir-te! Només ho has d’especificar al formulari.

INSCRIPCIONS: Per participar de la trobada us heu d’inscriure aquí abans del 28 de setembre!

Què farem?

A partir de les 10h
Arribada i dinàmiques de coneixença
Coneixem Can Fugarolas
Taller de Storytelling, a càrrec de Glòria Granell: En aquest taller, a través de diferents dinàmiques que tenen com a base la narració oral, explorarem les experiències de les diferents voluntàries de l’SCI en busca de profunditat i sentit. A part, a través de les estructures narratives que fan que una història funcioni els donarem una base sòlida per a que puguin emocionar, transcendir, inspirar i desplegar tota la seva saviesa per ser compartides.

A les 14h
DINEEEEM! (Mafe i bissap, a càrrec del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona).

A partir de les 15:30h i fins les 20:30h
– Cafè de les experiències dels voluntariats
– Gimcana lúdica
– Tancament: coneixem els grups locals i les fotografies guanyadores del concurs #LaInstantània2019
– Extra: seguim fent cohesió totes juntes!🎉

Per qualsevol dubte, podeu escriure’ns a participacio@scicat.org.