Vine al cinefòrum feminista d’Akelarre violeta!

Vine al cinefòrum feminista d’Akelarre violeta!

Del 16 al 29 de març el grup de feminisme de l'SCI, Akelarre violeta, organitza un cinefòrum de tres sessions amb pel·lícules relacionades amb el gènere i les lluites LGBTI. No t'ho perdis!

Aquest proper mes de març tindrà lloc a La Vaqueria de l'SCI un cinefòrum feminista a càrrec del grup d'activistes d'Akelarre Violeta. Les sessions constaran de la projecció de la pel·lícula i un debat posterior amb pica-pica.

La idea és aprofitar les històries que ens plantegen aquests films per debatre sobre els temes que s'hi reflecteixen i intentar aterrar-los a la nostra quotidinanitat.

Dijous 16 de març a les 18:30
LA FUENTE DE LAS MUJERES
En un petit poble de l'Orient Mitjà, la tradició exigeix que les dones vagin a buscar aigua, sota un sol ardent, a la font que neix a la part alta d'una muntanya. Leila, una jove casada, proposa a les altres dones una vaga de sexe: no mantindran relacions sexuals fins que els homes col·laborin amb elles en el transport de l'aigua fins a la població..

Dijous 23 de març a les 18:30
UN AMOR DE VERANO
A París, al 1971 Delphine coneix a Carole. La primera es muda a la capital per aconseguir la independència econòmica. La segona té parella i viu feliçment els començaments del moviment feminista. A Delphine, misteriosa i reservada, li agraden les dones. Carole ni es planteja aquesta possibilitat. De la seva trobada sorgeix una història d'amor que desequilibrarà les seves vides en ensopegar amb la realitat.

Dimecres 29 de març a les 18:30
LA TEORIA SUECA DEL AMOR
El tòpic defineix a Suècia com un model de societat avançada amb una elevada qualitat de vida. Però, és realment un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta?
Sense la necessitat de demanar ajuda o favors, el contacte humà queda reduït a la mínima expressió. Cada vegada hi ha més mares solteres que tenen fills a través de la inseminació artificial. El nombre de gent que mor sola augmenta any rere any. Val la pena assumir l'aïllament i la solitud per tenir una vida autònoma i independent?

No us ho perdeu!!