Vine al sopar d’estiu de l’SCI!

Vine al sopar d’estiu de l’SCI!
Sòcies, voluntàries, amigues, ex-membres de la junta, companyes… tots i totes esteu convidades a venir! Serà el proper 28 de juny a La Vaqueria de l'SCI!
S'acosta l'estiu i com sempre celebrem el sopar d'estiu envoltades de la millor companyia!! Som conscients que coincideix amb el dia de l'alliberament LGBTI, així que ho volem celebrar plegades!

Aquest any volem aprofitar l'avinentesa per organitzar també una trobada d'activistes i grups locals de l'SCI, per veure'ns les cares, compartir batalletes i explicar-nos què estem fent des dels grups locals. A més, també preparem alguna dinàmica! La trobada serà prèvia al sopar, a les 19h a La Vaqueria de l'SCI i està pensada per activistes que participen als grups locals.

A partir de les 21h doncs, ja podeu venir al sopar! Per algunes aquest moment simbolitza un "fins el curs que ve!", però per d'altres és la primera trobada amb l'SCI abans de marxar de camps de voluntariat! Vine a conèixer-nos i compartir amb nosaltres les teves inquietuds i ganes de viure l'experiència! Per d'altres és un retrobament amb antics amics i amigues, amb qui han compartit experiències internacionals o d'activisme local, seminaris, formacions i alguna festeta segur que també! 

Per això us animem a tots i totes a venir! Nosaltres posarem el menjar, vosaltres només heu de dur alguna cosa per beure!

Sopar d'estiu de l'SCI

Dia: Dimecres 28 de juny

Hora: A les 21 h

Lloc: La Vaqueria de l'SCI (C/ del Carme 95. Baixos 2a)

Si ja us hem convençut, podeu apuntar-vos al formulari per saber quantes serem i per si teniu alguna necessitat alimentària!