La Direcció de Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona visita l’SCI

La Direcció de Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona visita l’SCI

La Direcció de Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona visita la seu de l’SCI per compartir amb nosaltres perspectives de present i futur

Aquest dijous hem rebut la visita de la Direcció de Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona, amb la voluntat de compartir la situació actual de l’entitat, quins projectes tenim en marxa, els resultats del nou pla estratègic, i les perspectives de futur a mitjà i curt termini. A la reunió hi han assistit dues persones de l’equip tècnic de l’SCI i David Llistar, director de Serveis de Justícia Global i Cooperació Internacional, i Glòria Meler i Judit Salas, tècniques de Justícia Global amb les que treballem en diversos projectes actualment.

Aquesta trobada ens ha permès compartir amb l’Ajuntament l’estat de l’entitat, com ens ha afectat la pandèmia de la covid19, quins grups locals hi ha actius, quines són les nostres línies prioritàries d’acció, els reptes i dificultats del treball en l’àmbit internacional abans i després de la pandèmia, com treballem el voluntariat amb voluntat transformadora, com despleguem la nostra acció en l’àmbit de l’Educació per la Justícia Global, i com donar continuïtat a projectes recents amb alt impacte com el Youth Act!, que hem impulsat conjuntament amb el CJB. La visita també ens ha donat l’oportunitat per conèixer totes les persones de l’equip tècnic de l’entitat, incloses les voluntàries d’ESC i Garantia Juvenil.

Per la seva banda, en David, la Glòria i la Judit ens han explicat quines línies prioritàries està treballant i promovent des de l’Ajuntament, quines perspectives tenen per al 2022, quines possibles sinergies o suport podem trobar des de l’Ajuntament, i com apropar l’activisme per la pau a les persones joves, entre altres aspectes.

Ens hem acomiadat amb la convicció i la voluntat de seguir treballant plegades, amb noves idees de les que mirarem d’estirar el fil, i amb el suport i reconeixement públic de l’Ajuntament a la tasca que desenvolupem.

Seguirem endavant com ho hem fet fins ara.