Vols anar a una formació a Nigèria sobre Pau i Justícia Climàtica?

Vols anar a una formació a Nigèria sobre Pau i Justícia Climàtica?

La formació està vinculada a la campanya internacional de l'SCI "Create a Climate for Peace

Recordes la campanya Create a Climate for Peace que vam engegar fa uns mesos? Doncs ara l’SCI ofereix la possibilitat d’anar a la formació Young Citizens Building Global Communities – Lead for Nature in and with Peace  a Nigèria amb l’organització sòcia d’allà (Voluntary Workcamps Association Nigèria). Es tracta d’una formació per a coordinadors/es de voluntariat que tindrà lloc durant el maig (del 3 al 9)  a Lagos, Nigèria!

L’objectiu de la formació és reflexionar sobre el paper que tenen les societats actuals (sobretot els joves) a l’hora de trobar altres maneres d’organitzar-nos i actuar que siguin més respectuoses amb la naturalesa i els recursos. Es tracta de donar als participants les eines necessàries i el coneixement relacionats amb el lideratge de grups, la sostenibilitat i la justícia climàtica.
Aquesta formació forma part del projecte Young Citizens Building Global Communities i està finançat per el programa Youth in Action de la  Comissió Europea. Per això, tots els participants tindran la majoria dels costs del viatge  i del visat pagats però caldrà pagar una petita aportació per el menjar i l’ allotjament.

Els requisits és ser soci/a de l’SCI (t’ho pots fer en el moment que ho decideixis) i involucrar-te en la campanya de Create a Climate for Peace de l’SCI. T’ho perdràs?

En aquest enllaç pots trobar tota la informació en anglès. Si està interessat envia’ns el teu currículum +una carta de motivació a abans del 24 de gener al correu voluntariat@sci-cat.org