Vols conèixer gent jove de tota la Mediterrània?

Vols conèixer gent jove de tota la Mediterrània?

La Direcció General de Joventut convida els joves procedents de tota la regió Euromediterrània a la Trobada de Joventut que se celebrarà del 13 al 17 d’abril de 2015 a la ciutat de Barcelona.
 
La Trobada Euromediterrània 2015 pretén ser un espai d’encontre entre joves de diferents procedències amb un interès comú: conèixer les problemàtiques i les necessitats dels i les joves a la regió Euromediterrània.
 
Objectius
 
Aquesta actuació té com a objectius:
 
– Promoure l’actitud emprenedora en els joves com a eina de transformació social.
– Facilitar el treball en xarxa entre els països euromediterranis.
– Fomentar la creativitat, la innovació, l’esperit crític i la participació a la regió Euro-mediterrània
– Potenciar el debat juvenil i l’acció conjunta per millorar les condicions de vida dels joves a l’espai euromediterrani.

Requisits
 
– Tenir entre 20 i 35 anys.
– Tenir coneixements de nivell alt d’anglès.
– Ser la persona fundadora o qui lidera o participa activament en l’empresa, cooperativa o empresa emergent (start-up) presentada.
 
Només s’accepten els projectes d’emprenedoria social i es valoren les iniciatives més innovadores i creatives que hagin generat algun tipus d’impacte de transformació social.
 
 
El termini de presentació de candidatures finalitza el 14 de desembre de 2014.

Es confirmarà l’acceptació de la candidatura i, per tant, de la participació a la Trobada per correu electrònic durant el mes de desembre de 2014.
 
Més informació
 
Les persones seleccionades es comprometen a participar activament en totes les activitats durant tota la Trobada i allotjar-se a l’alberg o hotel on es farà. Qualsevol absència s’ha de justificar degudament.
 
Es cobriran totes les despeses de viatge o transport, allotjament i manutenció.
 
Les persones interessades han d’emplenar el formulari electrònic; també es pot adjuntar la informació necessària i documentar gràficament el projecte presentat.
 
Les persones seleccionades han de pagar les quotes d’inscripció següents:
– 100 €, els ciutadans de la UE i del sud de la Mediterrània que tinguin visat o bé que no el necessitin per viatjar a Barcelona.
– 50 €, els ciutadans del sud de la Mediterrània que hagin de tramitar un visat.
– 50€, els/es participants que visquin a Catalunya.