Vols conèixer i implicar-te en els camps de treball del nostre territori?

Vols conèixer i implicar-te en els camps de treball del nostre territori?

Vols conèixer quins són els camps de voluntariat que organitzarem aquest any al nostre territori? Et vols implicar en ells? Tens algun projecte al cap que seria ideal per acollir un camp de voluntariat? Vols fer de coordinador/a d’un camp? Vols donar idees d'alguna entitat que podria acollir un camp? 

Com ja sabeu, l'SCI Catalunya envia voluntaris/es a camps de treball arreu del món però també coorganitza, juntament amb associacions o altres col·lectius, camps de voluntariat al nostre territori (Catalunya, País Valencià i Illes Balears), on acollim persones voluntàries d'altres països. Els camps de voluntariat solen ser autogestionats des d’organitzacions de base, des de l'austeritat i la participació voluntària d’entitats.

És per això que fem una crida a totes aquelles persones que tinguin ganes d'involucrar-se en la feina que fa l'SCI per organitzar els seus propis camps. Això implica revisar els camps del 2013 i pensar millores, imaginar i buscar nous projectes i alternatives locals que puguin acollir un camp, col·laborar en el disseny dels camps, conèixer les entitats promotores, implicar-se amb els projectes i les comunitats locals, elaborar activitats i parts d'estudi, pensar activitats de lleure, coordinar els camps….  Si estàs interessat/da en conèixer que s’està cuinant per la propera temporada de camps i també tens ganes d’aportar el teu granet… t’esperem el dilluns 3 de febrer a les 18.30 a l'SCI